Tuesday, September 28, 2010

Kate Perry

The one who got away - Kate Perry

"In another life I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away"


Jag önskar att jag hade gjort sådana saker under gymnasiet, men jag var en väldigt fin och snäll flicka då och lade all energi på "studier". Slöseri med tid. Det kom lite senare- helt lagligt. Var ju ingen sport att tjuvröka innan jag fyllde 18 då det var ungefär först då det blev olagligt att köpa cigg som omnyndig.
Men visst har de flesta "en som kom undan" i sitt förflutna?
Radiohead, det väckte fina minnen.
Tror ni ungdomar hånglar till dem ännu idag?

Stjäla alkohol och sitta på taket och prata om framtiden med en kille - låter för mycket Dawsons Creek för min smak...Jag gillade aldrig den serien. Men jag brukade smyga ut ensam på natten, insvept i ett täcke och ligga på balkongen och titta på stjärnorna tills nästippen tappade sin känsel. Lyssna på Massive attack "teardrop", Röyksopp Eple och Mobys Natural blues och Porcelain. Spedifict de låtarna- är inget fan av sådan musik i allmänhet. Driva ut i rymden. Här är himlen aldrig så mörk. Efterosm min mor ibland läser min blogg så tänker jag inte berätta huruvida jag stulit alkohol, eller gå in på mina alkoholvanor under min tonårstid. Jag lever iallafall idag..ingen fara på taket.

Why does my heart feel so bad - Moby

why does my soul feel so bad.

1 comment:

  1. Ingen fara med att du berättar för som du säger lever du ju och som jag ser det blivit en väldigt klok ung vuxen kvinna jag är väldigt stolt att vara mor till =D Du vet att jag berättar en hel del på min blogg och det kommer att komma mer om saker du aldrig trodde att din mor varit med om =D
    Vi behöver ju inte alltid ha samma åsikter men där vi tycker olika har du kunnat argumentera för varför.
    Puss och kram
    //mamma

    ReplyDelete